Portfolio Mockup SPE

Sylvia Peek events

Sylvia organiseert bruiloften, bedrijfs- en private events. Ik heb voor haar een website ontwikkelt die al haar doelgroepen apart aanspreekt. Een overzichtelijke homepage navigeert door naar de drie segmenten. Met als resultaat een frisse website die je meeneemt in de magie van haar evenementen.

www.sylviapeekevents.com

Homepage Sylvia Peek Events door Webventure by Jolanda
Trouwen pagina Sylvia Peek Events door Webventure by Jolanda
Bedrijfsfeest pagina Sylvia Peek Events door Webventure by Jolanda
Private Events pagina Sylvia Peek Events door Webventure by Jolanda

Heb je mijn aanbod al bekeken?

Om jou snel van dienst te kunnen zijn bied ik verschillende pakketten aan voor het bouwen van jouw website.

Ready for your Webventure?

Passen de pakketten niet bij jouw wensen? Ik maak graag een offerte op maat. Vul mijn vragenlijst in en ik stuur je een gerichte offerte.