SEO

SEO Webventure by Jolanda

Een website moet niet alleen een mooi design hebben. Veel van jouw potentiële klanten maken gebruik van een zoekmachine. Daarom is het belangrijk dat een website wordt gebouwd aan de hand van SEO. Wat staat voor zoekmachine optimalisatie.

Wat veel mensen niet weten is dat zoekmachine optimalisatie niet alleen bestaat uit het gebruik van zoekwoorden. Hierdoor wordt er vaak onderschat hoeveel tijd en energie hierin gaat zitten. Ik help je graag op weg! 

Wist je dat..

Google voorwaarden stelt, waaraan een website moet voldoen om te worden gevonden? Er wordt dan bijvoorbeeld gekeken of de website gebruiksvriendelijk en de content waardevol is. Als er aan deze eisen wordt voldaan, krijgt een website een hogere score.

Websites gebouwd door mij..

zijn altijd inclusief basis SEO. Om hoog te scoren moet een website namelijk, aan de achterkant, aan verschillende voorwaarden voldoen. Helaas gebeurd dit niet automatisch wanneer je zelf jouw WordPress website bouwt. Gelukkig heb ik alle expertise in huis om jouw site te optimaliseren.

Ik denk graag met je mee..

over welke content jouw website moet bevatten. Jij schrijft jouw teksten, jij bent immers de expert op jouw vakgebied. Ik help je met titels en structuur, die goed zijn voor SEO.

Heb je mijn aanbod al bekeken?

Om jou snel van dienst te kunnen zijn bied ik verschillende pakketten aan voor het bouwen van jouw website.

Nu met een tijdelijke introductiekorting!

Ready for your Webventure?

Ik maak graag een offerte op maat. Vul mijn vragenlijst in en ik stuur je binnen 2 dagen een gerichte offerte.