PORTFOLIO

Portfolio item website voor Sylvia Peek events

Sylvia Peek Events
Sylvia verzorgd bruiloften en evenementen voor de zakelijke en private markt. Keywords zijn: Zorgeloos-Magisch-Verbinden. Zij neemt haar klanten alle zorgen uit handen. Zo kunnen zij ook ultiem genieten van hun evenement. 

Het bedrijf is gegroeid dus tijd voor een nieuwe website. Een website die al haar klanten van informatie voorziet, en die heb ik voor haar ontworpen gebouwd. Lees meer

www.sylviapeekevents.com

Portfolio mockup Roling Regelt

Roling Regelt
“Laat mij het regelen, kun jij verder groeien”. Deze veelzijdige onderneemster ondersteund bedrijven bij allerlei werkzaamheden. Stel jij het uit? Laat Chantal het dan regelen! Voor haar heb ik een strakke website ontworpen. Lees meer

www.rolingregelt.nl

Portfolio item website voor Promovement

ProMovement oefentherapie
David Treur is eigenaar van ProMovement oefentherapie Mensendieck in Amsterdam Zuid. Deze pro in beweging helpt jou aan een goede lichamelijke en geestelijke conditie. Sinds kort werkt hij op dezelfde locatie maar onder een nieuwe naam. Tijd dus voor een nieuw logo, huisstijl én een nieuw website! Lees meer
www.promovement.nl

Portfolio item website voor Sport en Spel
Sport en Spel de Kwakel
Deze vereniging organiseert ieder jaar een weekend vol plezier voor kinderen van de basisschool. Een nieuwe website was nodig en daar heb ik ze graag bij geholpen. Lees meer
www.sportenspeldekwakel.nl

Heb je mijn aanbod al bekeken?

Om jou snel van dienst te kunnen zijn bied ik verschillende pakketten aan voor het bouwen van jouw website.

Ready for your Webventure?

Ik maak graag een offerte op maat. Vul mijn vragenlijst in en ik stuur je een gerichte offerte.