Let's do this

Ready for your Webventure?

Klaar om jouw website naar het volgende niveau te tillen? Ik ben heel benieuwd hoe ik jou kan helpen! Vul onderstaand formulier in of stuur direct een email naar: info@webventure-byjolanda.nl. Dan spreken we elkaar snel!

KIND WORDS

Heel blij met het resultaat van de aangepaste website maar vooral de communicatie die liep erg fijn, het werkt erg prettig wanneer iemand aanvoelt wat je bedoeld. Dankjewel voor de heldere en snelle aanpak Jolanda. Cheers,

Jolanda heeft voor mij een nieuwe website en logo ontworpen en gebouwd. Heel mooi resultaat geworden!! Ze denkt goed mee en gaat professioneel te werk. Ze kan je zelfs helpen om foto's te bewerken voor je website. Een echte aanrader!

Ik had een website nodig, die past bij mij, mijn werk en mijn bedrijf. Bezoekers moeten mij leren kennen via mijn website. Daarom moet het mijn energie uitstralen. Jolanda heeft geweldig werk geleverd, door mijn wensen te vertalen naar een magisch ontwerp. Ze werkt snel, communiceert goed en schakelt snel zodat problemen worden verholpen. Het voelt alsof ze deel uitmaakt van mijn bedrijf. Ze komt met suggesties en ideeën ter verbetering van de stijl, content en foto's. Die mij duidelijk maken dat ze mij begrijpt. Alsof ze al jaren voor me werkt. Super bedankt!

Let's get connected