hosting & onderhoud

Hosting, wat is dat nou eigenlijk?

Voordat je een website online kunt zetten, moet je eerst een stukje webruimte kopen. Er wordt dan ruimte op een server gereserveerd voor jouw website. Dit wordt hosting genoemd.

Wanneer je een website hebt, krijg je te maken met downtime. Er gaat iets niet goed waardoor de website niet online staat. Vaak is het probleem technisch en lastig op te lossen, wanneer je geen kennis van zaken hebt. Ik bied verschillende hosting pakketten aan, zodat jij je hier geen druk meer over hoeft te maken.

Wist je dat..

de snelheid van jouw website aanzienlijk kan verminderen wanneer jij geen goede hosting hebt? Ook is de beveiliging tegen hackers en spam niet altijd voldoende voor iedere website. Hierdoor ontstaan crashes en staat een website niet meer online.

En dat zijn dan ook weer factoren waardoor jouw vindbaarheid verslechtert.

Webhosting bij mij..

is altijd inclusief een SSL certificaat.
Ik zorg dat jouw certificaat op tijd wordt verlengt om downtime te voorkomen. Zodat de gegevens van jou en jouw klanten altijd beveiligd zijn.

Jij hoeft je geen zorgen te maken over..

wekelijkse updates en backups.
Wanneer je bij mij een onderhoudspakket aanschaft. Wist je dat er content verloren kan gaan bij het updaten van een website? Ik neem je dit uit handen, zodat jij je kunt bezighouden met de dingen waarin je echt goed bent.

Hosting- en onderhoudspakketten

Om jou te kunnen ontzorgen werk ik samen met één van de beste hostingpartijen van de wereld. Naast goede beveiliging en snelheid, zijn zij ook gespecialiseerd in WordPress websites. 

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

 • Domeinnaam&hosting €10,- p/m

  Inclusief 1 domeinnaam
  Inclusief snelle hosting
  Inclusief SSL certificaat

 • Technisch onderhoud €30,- p/m

  Inclusief 1 domeinnaam
  Inclusief snelle hosting
  Inclusief SSL certificaat
  Inclusief technisch onderhoud
  Inclusief beveiliging
  Inclusief backups

 • Volledig onderhoud €50,- p/m

  Inclusief 1 domeinnaam
  Inclusief snelle hosting
  Inclusief SSL certificaat
  Inclusief technisch onderhoud
  Inclusief beveiliging
  Inclusief backups
  Inclusief onderhoud aan content

Heb je mijn aanbod al bekeken?

Om jou snel van dienst te kunnen zijn bied ik verschillende pakketten aan voor het bouwen van jouw website.

Liever een offerte op maat?

Dat kan natuurlijk ook gewoon! Vul mijn vragenlijst in en ik stuur je een gerichte offerte.

Ik ken Jolanda als een zeer professionele onderneemster die graag alles doet om het je naar je zin te maken. Veel succes met Webventure!

Een nieuwe website stond al een aantal jaren op mijn wensenlijstje. Maar ik vond het een behoorlijke uitdaging en stelde het steeds uit. Tot ik op een feestje Jolanda tegenkwam. Hoewel we het toen niet uitgebreid over websites gehad hebben, gaf ze mij op de één of andere manier het laatste zetje. Ik ben blij dat ze samen met mij de uitdaging aangegaan is. Haar geduld en coachende manier van werken hebben er voor gezorgd dat ik trots ben op het resultaat!