ASK AWAY!

Veelgestelde vragen

Ha! De meest gestelde vraag, maar ook meteen het moeilijkst te beantwoorden. 

De pakketten op mijn site geven een indicatie. De uiteindelijke prijs is volledig afhankelijk van je wensen. Wil je alleen een informatieve website, of wil je een webshop starten? Wil je dat bezoekers alleen contact met je kunnen opnemen of wil je een uitgebreide “marketingfunnel” aan je website koppelen? 

Om te kunnen inschatten wat ik voor jou kan betekenen, wil ik graag je budget en wensen weten. Zodat ik een gerichte offerte kan maken en we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Je website wordt gebouwd in WordPress, zodat je zelf makkelijk kunt bewerken en aanpassingen maken.

Na het tekenen van de offerte, maken we samen een tijdsplanning. Zodra jij de content hebt aangeleverd, kan ik beginnen met bouwen. Daarna volgen één of meerdere feedback ronden. En dan is het al zover: de oplevering van jouw nieuwe, unieke website! 

We maken samen een tijdsplanning. Zodra jij mij alle content (teksten, foto’s, video’s etc.) hebt aangeleverd kan ik beginnen met bouwen.

Als een zoekmachine naar een website kijkt, ziet deze niet alleen wat er op het scherm te zien is. Zij zien ook de achterliggende code. Bepaalde delen van deze code helpen de zoekmachine te begrijpen waar de website over gaat. Hierdoor wordt je website beter vindbaar. 

Ik zorg ervoor dat dit allemaal op de juiste manier is gecodeerd. Hoef jij je daar geen zorgen meer om te maken!

Daarnaast moeten alle afbeeldingen kleiner worden gemaakt. Want je bezoekers en de zoekmachines willen natuurlijk wel super snel naar jouw nieuwe, unieke website kunnen kijken.

Tegenwoordig bekijkt ongeveer 85% van de bezoekers een website via een mobiel apparaat. Daarom zijn alle websites die ik bouw, mobiel vriendelijk ingericht.

Yes! Na het opleveren van de website ontvang je van mij een instructiefilmpje zodat je alles zelf kunt bewerken.